Aug 26, 2007

It was a gathering!! yeay...

Speechless!!

Rasa lobus fikir ni begitu asyik berlari-lari: tiada suara. Heh :P

Tak pernah terfikir nak hadir ke gathering sebegini: RUMPUN 2007 dengan Mira dan Fami. Abg robot pun ada.

(Raise up ur flag guys..haha. "Kami dari UIA..." cewah.. :P)

Admit! Saya bukan yg 'power rangers' dlm dunia blog, [bukan juga pakar-pakar yang bermain dengan teknologi dalam hari-hari]

...mungkin lebihnya datang sebagai "observer wiser", belajar tentang manusia :)


5 minit di situ, saya kira-kira mahu pupuskan inferior. Mana tak nya, yang datang sumenya power2 dalam dunia teknologi ni, esp. in blogging :) saya ni cuma 'kerang-kerang di tepi pantai..hehe :)

Tapi, sejuta rahmat dan syukur pada Tuhan , tuntas saya atas eksplorasi dunia semalam hari. Saya dapat sebarkan sayap, dan kenal lagi manusia milik Tuhan :)

Saya: psikologist anda!! ^_^ v

-----

Warmest regard to my kawan2 baru: yg baik, comel, peramah, pendiam, pemikir, kreatif tak ingat dunia, plus [damn innovative punye kepale]..haha :)

Fiona, Hafreze, Yus dan Nazri a.k.a tekong

7 comments:

Iced Nyior said...

nice to hv met u also :)

Bat said...

Terima kasih kerana hadir untuk memeriahkan majlis.. ^_^

Perjumpaan seterusnya jangan lupa datang ya! hehe

Along said...

kawan2...haha, mekasih. korang mmg kewl..asap!! hehehe.till meet u sooner au later.., insyAllah... ^_^ V

mira said...

kewl asap? (',')

tq temankan long.. siapa lagi nak diajak kalau bukan along, one of the top bloggers with contents ;)

along kakak saya. saya bangga dengan dia! v^_^

Mr S said...

Seronok dapat berjumpa semua di Rumpun07..... Hariz datang dengan ayah dan Mak , kalau free tu datang la melawat blog Hariz di MHariz.com , dalam gambar tu Hariz adalah yang berdukung dengan ayah di sebelah kanan.

Along said...

asap....erm, macam asap :) berkepul2 [analogi je tu]

well, adik hariz pon dah jengah sini..hehe. thanks to all o u, esp to mira cos ajak along. To all members..mekasih, syukron ^_^

azwanhdzree said...

saya pun jengah jugak. Salam perkenalan ... sekali lagi